Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Siyaset Haber Girişi: 01.06.2021 - 20:07, Güncelleme: 01.06.2021 - 20:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan-Gürcistan-Ermenistan, böyle bir üçlü iş birliği veya Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan iş birliği, bütün bunlara Türkiye olarak varız." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili ile ortak basın toplantısı düzenledi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: Serbest ticaret anlaşmamızın kapsamını genişletmek amacıyla müzakeremizi sürdürüyoruz. Ticaretimizi kolaylaştıracak ve gümrük işlerimizi hızlandıracak düzenlemeler üzerinde ayrıca çalışma kararlılığındayız. Komşumuz Gürcistan ile büyük projelere imza attık. Türkiye son 14 yıldır Gürcistan'ın en büyük ticari ortağıdır. Ticaret hacminde artık hedefimiz 3 milyar dolar. Buna göre hareket edeceğiz. Komşumuz Gürcistan ile büyük projelere imza attık. Gürcistan'ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne desteğimizi her vesileyle vurguluyoruz. Azerbaycan ile üçlü iş birliğimiz önemlidir. Mevcut mekanizmalarımızı kararlı bir şekilde ortaya koyarak adımlarımızı atacağız. Azerbaycan-Gürcistan-Ermenistan, böyle bir üçlü iş birliği veya Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan iş birliği, bütün bunlara Türkiye olarak varız. Gürcistan Başbakanı Garibashvili'nin açıklamalarından satır başları: Türkiye bizim için çok önemli dost ülkedir. Son yıllardır Türkiye'nin Gürcistan için stratejik partneri ve ayrıca ticari partneri olduğu konusunda sizin düşüncelerinize tamamen katılıyorum.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

basintoplantisi2

Gürcistan Başbakanı Garibashvili'nin açıklamalarından satır başları:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mobilbursa.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.